SyRen

Vinduespudsning og polering

Vinduespudsning og polering

Der er ikke noget værre end en stor fugleklat midt på vinduet. Den er ikke bare grim, den generer også udsynet fra vinduet og rene vinduer skal ikke bare være pæne at se på, de skal også være dejlige at se ud af.

Hos SyRen går vi meget op i, at de vinduer vi pudser, skal være lige så rene, som hvis de var vores egne. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vinduespudsningen, og vi har erfaring med boligforeninger, kontorhoteller, restauranter, butikker osv. i især Københavnsområdet.

Miljørigtig vinduespudsning i København

Der er ingen vinduesopgave, der er for lille, og vi tager fat, når der er behov for det. Vores vinduespudsere har alle mange års erfaring inden for faget og alle aftaler bliver overholdt.

Vi går hos SyRen op i, at vores materialer ikke er giftige for hverken vores kunder, os selv eller naturen. Derfor er materialerne til vores vinduespudsning altid miljørigtige, det vil sige svanemærkede eller med tilsvarende mærkninger. De skal være hurtigt nedbrydelige i naturen og give et rigtig godt resultat hver gang ikke mindst!

Vi går aldrig på kompromis med renheden og kundens oplevelse. SyRens vinduespolering står for:

  • Medarbejdere med overenskomst
  • Hurtig udrykning i København og omegn
  • Miljøvenligt pudsede vinduer
  • Faste, fair priser til alle kunder
  • 10+ års erfaring med vinduespolering!

Priser på vinduespudsning

Der findes i branchen mange eksempler på sort arbejde og firmaer, som hurtigt lukker igen, når der bliver for meget konkurrence. Ligeledes kommer mange vinduespudsere fra udlandet og mangler en reel overenkomst.

Vores priser på vinduespudsning svarer til, hvad andre danske firmaer med lignende erfaring og historik tager for tilsvarende ydelser. Vi bruger altid dansktalende medarbejdere med en gyldig overenskomst.

Ring for et fair tilbud med fast pris i dag.

SYREN AF 2012 APS – KØRER PÅ HELE SJÆLLAND – RING 3617 1122

Vicevært og ejendomsservice
du kan stole på!

Kontakt os idag

Vi køre på hele Sjælland

For tilbud kan du/I kontakte os på:

Direktion: Adelgade 57, Kbh.K
Lager og drift: Valby

Tel: 36 17 11 12
Tel: 23 82 13 10
E-mail: info@syrent.dk

Skriv en besked til os