SyRen

Snerydning

Snerydning i København og på resten af Sjælland

SyRen har igennem mange år ryddet gårde i boligforeninger og private veje for sne i København, Valby, Nørrebro, Frederiksberg og Østerbro
og omegn. Vi har også hjulpet kontorbygninger af med samme udendørs problem, så alle kan komme på arbejde i tide.

Saltning. Ud over at bortrydde sne går vi altid op i at salte rettidigt, så ingen kommer til skade på fælles arealer, og lovgivningen dermed overholdes på området.

Spredning af grus. Vi gruser også gerne i stedet for, hvis der er mange firbenede katte- eller hundedyr til stede.

– Vi råder over flere mindre maskiner til snerydning, men skovle anvendes også gerne!

– Døgnbemandet kontaktmulighed er altid indeholdt i kontrakter.

Snerydning i København, Valby, Nørrebro, Frederiksberg og Østerbro

Vi har mangeårig erfaring i at rydde arealer for sne hos andels- og ejerforeninger i København og omegn, blandt andet gårde i Hellerup i de tidlige morgentimer, så folk kan komme på arbejde og i skole.

Vi salter og gruser efter foreningens eller firmaets behov og kører gerne lidt længere, dog kun så længe dette kan hænge sammen rent økonomisk, da medarbejderne har en lovlig overenskomst. SyRen forsøger altid at have fair snerydning-priser, uanset om I er en arbejdsplads eller en boligforening.

Vær altid opmærksom på de gældende regler for snérydning i jeres egen kommune, da bøder for ikke at rydde rettidigt samt definitionerne af, hvad der skal være afryddet hvornår, kan variere.

Snerydning Sjælland – priser hos SyRen

I kan få en idé om vores snérydning-priser. Typisk tager vi 350 kr.-800 kr. eks. moms for en omgang snerydning med eller uden saltning/grus. Dette uafhængigt af, om I er en boligforening, en virksomhed eller en privat husstand. Vi kører både med og uden faste kontrakter.

Bemærk: Kørselstillæg kan forekomme. Sørg meget gerne for at være ude i GOD TID før sne-sæsonen starter. Effektiv saltning og snerydning kræver tid og energi, især i de tidlige morgentimer!

Snerydning Sjælland Snerydning Sjælland

SYREN AF 2012 APS – KØRER PÅ HELE SJÆLLAND – RING 3617 1122

Vicevært og ejendomsservice
du kan stole på!

Kontakt os idag

Vi køre på hele Sjælland

For tilbud kan du/I kontakte os på:

Direktion: Adelgade 57, Kbh.K
Lager og drift: Valby

Tel: 36 17 11 12
Tel: 23 82 13 10
E-mail: info@syrent.dk

Skriv en besked til os