SyRen

MILJØVENLIG RENGØRING OG EJENDOMSSERVICE

SyRen af 2012 ApS er et miljøvenligt rengøringsfirma, som også beskæftiger sig med pligter inden for ejendomsservice. Jeres boligforening eller firmadomicilet kan kort sagt få en fast og glad vicevært med alt inklusiv.

PRØV SYREN – OG MÆRK FORSKELLEN!

Vores firma har eksisteret i forskelige former gennem mere end 30 år og har gjort meget for anvendelsen af miljøvenlig rengøring. Vi har lang tids erfaring med ejendomsservice – især i København og omegn – og skræddersyr løsninger til vore kunders behov.

Med SyRen vil I kunne opleve …

– Sikker service inden for rengøring, skadeservice og ejendomsservice! Vores hold af medarbejdere har alle over 7 års erfaring i firmaet, så de er jeres garanti for, at arbejdet bliver udført ordentligt og har høj kvalitet.

– Døgnbemanding! Vi er altid klar, døgnet rundt, til at tage imod jeres opkald med spørgsmål til problemer og løsninger.

– Miljøvenlig hjælp! Altid svanemærkede rengøringsmidler til trappevask, vinduespudsning m.v. Billig, sund skadeservice med ny, effektiv ozongenerator og affugtere i mange størrelser.

– Glade medarbejdere! Vi har DS-overenskomst, så de ansatte er tilfredse og har fair arbejdsforhold. Det er en fordel for alle parter, også kunden.

Vi går altid efter at overholde alle aftaler og kører faste aftaler til en fornuftig pris. Inden for specielt boligforeninger i København og omegn har vi mange glade kunder, men vores ydelser inden for rengøring og skadeservice bestilles også af erhvervsvirksomheder og den offentlige sektor.

Søger I et realistisk tilbud med elementer inden for de områder, som SyRen dækker, så tøv ikke med at give et kald på 3617 1122.

SYREN AF 2012 APS – KØRER PÅ HELE SJÆLLAND – RING 3617 1122

Vicevært og ejendomsservice
du kan stole på!

Kontakt os idag

Vi køre på hele Sjælland

For tilbud kan du/I kontakte os på:

Direktion: Adelgade 57, Kbh.K
Lager og drift: Valby

Tel: 36 17 11 12
Tel: 23 82 13 10
E-mail: info@syrent.dk

Skriv en besked til os