SyRen

SKADESERVICE

Skadeservice København

Danmarks billigste skadeservice

SyRen rydder også dødsboer og renser boligforeningens arealer for fugtskader, skimmelsvampe og andre hygiejneproblemer. Læs mere her om vores skadeservice i København og på Sjælland, og spar på regningen!

Der er ikke noget værre end lejligheder eller kældre, der er fyldt med skimmelsvamp og uren luft. Det er ikke altid lige let at komme af med denne irriterende form for indeklima eller svamp.

Hos SyRen kan vi nu tilbyde en ny, højteknologisk rensningsmetode, som er både effektiv og billig. Hvis en lejlighed er plaget af fugt, har vi et professionelt hold klar til at affugte den pågældende lejlighed hurtigst muligt.

Priseksempel på skadeservice:

Vi behandler ofte vægge og gulve mod skimmel og bakterier efter oversvømmelser i byområder. Prisen ligger typisk på 6.500 kr. for 800 m2 ( 8,12 kr./m2), herefter kun 4 kr./m2.

Prisen er ekskl. moms og kørselstillæg kan forekomme. Bemærk at vi primært udfører skadeservice i København og nærtliggende områder, men efter aftale også kan køre længere ud på Sjælland.

Vi ligger normalt altid under priserne fra større konkurrenter såsom Skadeservice Danmark og ISS, da vi ikke har aktionærer eller en dyr bestyrelse at tænke på. De ansatte er dog altid erfarne på området, og vi tilbyder dem alle en overenskomst ifølge gældende regler.

Ozonrens og affugtning

Vi tilbyder derudover en ny form for rens af lugt eller svamp i boliger :

– Ved hjælp af gassen ozon kan vi nemt og hurtigt fjerne diverse lugtgener som for eksempel en lejlighed eller et hotelværelse, hvor røglugt ikke vil gå væk.

– Derudover er det muligt at rense skimmelsvamp væk ved hjælp af denne metode, og da dette også kan være et stort problem, vil vi gerne være med til at løse dette.

– SyRens velprøvede ozonrensning og affugtning udføres af et professionelt hold af arbejdere til jeres fulde tilfredshed

– Kontakt os i dag for et godt tilbud! Du kan se en informativ video omkring vores effektive, men billige ozongenerator nu.

SYREN AF 2012 APS – KØRER PÅ HELE SJÆLLAND – RING 3617 1122

Vicevært og ejendomsservice
du kan stole på!

Kontakt os idag

Vi køre på hele Sjælland

For tilbud kan du/I kontakte os på:

Direktion: Adelgade 57, Kbh.K
Lager og drift: Valby

Tel: 36 17 11 12
Tel: 23 82 13 10
E-mail: info@syrent.dk

Skriv en besked til os