SyRen

LEJ EN VICEVÆRT

Viceværtservice København og Sjælland

Lej en vicevært i København og omegn

Er der en person, der kan binde ejendomme sammen, så er det en rigtig god vicevært. En person, som yder viceværtservice eller arbejder som varmemester, skal ikke bare kunne passe de daglige pligter, men også stå til rådighed, hvis der måtte opstå akutte problemer.

Dette kræver en fagmand, som kan sit kram, og hos SyRen er det netop sådan en vicevært, I kan få til det daglige arbejde. Vi kan ringes op døgnet rundt og går efter at levere den faste kontakt, der kan gøre jer tilfredse!

Med SyRen får I en skræddersyet aftale inden for disse opgaver:

Skulle I have brug for en varmemester i samme ombæring, er dette heller ikke noget problem. Vores folk er arbejdsomme og udfører også dette job professionelt.

Brug en vicevært med overenskomst

Hos os er alle ansatte faste, og ingen har arbejdet for SyRen i under syv år! Vi har DS-overenskomst og samler på glade medarbejdere for at kunne holde på de mest rutinerede og tilfredse personer. Glade medarbejdere giver nemlig også glade kunder!

Vi har god erfaring med især boligforeninger – det være sig såvel ejerforeninger og gårdlaug som andelsboligforeninger – og dækker i forvejen flere områder på Sjælland, da vi arbejder med viceværtservice i København, Hellerup og Valby. Løsningerne er meget forskellige og tilpasses i høj grad den pågældende boligforening i form af en aftale, der dækker de præcise opgaver.

Nogle mindre foreninger kan f.eks. stå med den problematik, at de selv står for trappevask og rengøring, men mangler fast assistance til mindre ting såsom udskiftning af pærer, vinduespudsning udendørs, hækkeklipning, lugning på gårdens fælles arealer osv.

Andre boligforeninger har mest af alt behov for blot at finde en vikar i en periode, hvor den faste vicevært eller varmemester kan være bortrejst eller måske syg. Det plejer vi også at kunne dække ind, hvis perioden passer ind i kalenderen for vores medarbejdere.

Skriv gerne en mail via kontaktsiden til SyRen eller giv os et ring med det samme.

SYREN AF 2012 APS – KØRER PÅ HELE SJÆLLAND – RING 3617 1122 FOR STABIL VICEVÆRTSERVICE

Vicevært og ejendomsservice
du kan stole på!

Kontakt os idag

Vi køre på hele Sjælland

For tilbud kan du/I kontakte os på:

Direktion: Adelgade 57, Kbh.K
Lager og drift: Valby

Tel: 36 17 11 12
Tel: 23 82 13 10
E-mail: info@syrent.dk

Skriv en besked til os