SyRen

Leje af affugter

Leje af affugter Sjælland

Hos SyRen har vi aldrig været bange for at få alt det hårde arbejde – affugtning og afrensning af dødsboer og fraflyttede lejligheder i boligkomplekser er således noget, vi har beskæftiget os med igennem en årrække.

Med vores transportable affugter kan vi f.eks. afhjælpe dårlig lugt skabt af vand og forbedre indeklimaet helt generelt. Boligforeninger bruger os ofte til formålet – vi kan udleje og opstille en affugter inden for indsatsområder som disse:

  • Svamp og skimmelsvamp
  • Div. mugforekomster
  • Fugtskader på vægge og møbler
  • Fugtige vindueskarme af træ
  • Forskelligt vådt nybyggeri
  • Mindre vandskader og oversvømmelser

Pris for at leje affugter

Vi behandler vægge og gulve mod skimmel efter oversvømmelse ved hjælp af bl.a. maskiner som vores affugter eller en af de dertil egnede ozongeneratorer.

I kan også nøjes med at leje vores affugter. Dette koster normalt fra omkring 150 kr./dag eks. moms og kørsel (kilometerpenge) samt evt. tømninger af maskinen on location. Vores priser ligger typisk langt under, hvad f.eks. ISS eller Skadeservice Danmark tager for lignende opgaver, og vi har tømt alt fra hospitalskældre, der var oversvømmet, til privates boliger og ejendommes pulterkamre for vand.

Vil I vide mere? Det er muligt at ringe på 3617 1122 eller kontakte os på SyRens mail.

I denne demonstrationsvideo er det muligt at se, hvordan en affugter fungerer i praksis.

Affugtning – skal gøres i tide

Som de fleste godt ved, er det af afgørende betydning, at man sørger for at affugte vægge, bygningselementer, diverse ejendele mv., før skimmelsvamp og yderligere ødelæggelse sætter ind.

Den danske bygningsmasse er naturligvis broget, men igennem de senere år er der udført så meget energirenovering samt bygget så meget i beton, at affugtning ofte bliver nødvendigt. Et materiale som beton holder nemlig varme – eller fugt – hermetisk indenfor, således at skimmelsvamp og andre mugarter nemmere kan formere sig. Beboere, som tørrer tøj indenfor eller bader uden at udlufte nok, kan derfor udrette mere skade, end de selv aner.

Effektiv affugtning kan udføres på mange måder, men husk altid at holde døre og vinduer lukket i processen, mens affugteren kører, hvis I anvender en sådan. Visse boliger har også udmærkede ventilatorer, der kan udføre lignende opgaver. Kondensaffugting er også en metode, der har vundet udbredelse herhjemme.

I kan også læse om vores metoder inden for skimmelsvamp bekæmpelse.

SYREN AF 2012 APS – KØRER PÅ HELE SJÆLLAND – RING 3617 1122

Vicevært og ejendomsservice
du kan stole på!

Kontakt os idag

Vi køre på hele Sjælland

For tilbud kan du/I kontakte os på:

Direktion: Adelgade 57, Kbh.K
Lager og drift: Valby

Tel: 36 17 11 12
Tel: 23 82 13 10
E-mail: info@syrent.dk

Skriv en besked til os