SyRen

Trappevask København – Prøv os!

Trappevask i København og på Sjælland

SyRen har mange års erfaring med Trappevask i København og omegn. Vi får jeres trapper til at skinne og fremstå velfejede og nyvaskede gennem miljøvenlig trappevask.

Det at have en beskidt opgang er til gene for mange, og er noget som alle, både beboere og gæster, lægger mærke til. Især når vejene saltes i vinterperioden, hvilket sætter spor. Vi sørger for, at trappen både bliver fejet og dernæst vasket med miljørigtige rengøringsmidler, som er hurtigt nedbrydelige i naturen, og resultatet vil altid være i top.

Vores engagerede hold af trappevaskere sørger også for et rent gulv på en kort tid. Ikke nok med at de tager arbejdet seriøst, de ta’r også ordentligt fat, og selv måtterne flytter vi for jeres beboere i ejendommen eller medarbejdere i virksomheden!

Pris for at få vasket trapper

Vi vasker hele ugen året rundt trapper med miljøvenlige rengøringsmidler i København, Valby, Frederiksberg, Østerbro, og Nørrebro. Vores rengøringsfolk er erfarne og har alle en dansk overenskomst, hvorfor priserne faktisk ER billige via SyRens egne viceværter.

Pris for en trappevask med SyRen ligger på typisk 90-180 kr. op til 4.-5. sal i en ejendom i København eller det nære HT-område.

Vi ordner gerne flere opgange samme dag, så I får en attraktiv pris, og får rengøringen ordnet hurtigst muligt – selv hvis der er sne på vej.

Vi dækker normalt hele hovedstadsområdet, men har flest kunder i København og den nære omegn. Især boligforeninger bruger os – år efter år, fordi vi er gode til service og altid ordner tingene, når det haster. Vi står for:

  • Grundig fejning af jeres trapper før vask
  • Hurtig vaskeservice af alle trapper ude som inde
  • Trappevask døgnet rundt, både med kontrakt og uden
  • Brug af miljøvenlige rengøringsmidler
  • Kundetilfredshed år efter år …

Trappevask København er SyRens eget koncept, og vi kører vaskeservice døgnet rundt, hvorfor trapperne også kan blive vasket gennem vores evt. aftale, mens I sover!

Spar penge med SyRens trappevask

Kontakt vores rengøring i dag for en pris på en ny vaskeaftale eller ring eventuelt på nummeret nederst på siden.

Vi bestræber os altid på at være venlige og imødekommende og tager gerne en snak om jeres problemstillinger i boligforeningen, før vi eventuelt påbegynder en aftale om trappevask eller ejendomsservice samlet.

Der er ofte penge at spare på vores trappevask pris, hvis I køber en samlet løsning ved at leje en vicevært fast gennem os. Forhør jer ved at snakke med os – gerne over telefonen, så vi kan afkode jeres behov lettere.

Rengøring af trapper i boligforening

Trappevask Sjælland Trappevask Sjælland

SYREN AF 2012 APS – KØRER PÅ HELE SJÆLLAND – RING 3617 1122

Vicevært og ejendomsservice
du kan stole på!

Kontakt os idag

Vi køre på hele Sjælland

For tilbud kan du/I kontakte os på:

Direktion: Adelgade 57, Kbh.K
Lager og drift: Valby

Tel: 36 17 11 12
Tel: 23 82 13 10
E-mail: info@syrent.dk

Skriv en besked til os