SyRen

Skimmelsvamp-bekæmpelse

Skimmelsvamp-bekæmpelse

Skimmelsvamp kan være et meget irriterende problem, der er svært at bekæmpe og komme af med. Det skaber et dårligt indeklima, og derfor er det vigtigt enten at komme skimmelsvamp i forkøbet, eller at man sørger for at få svampen væk, når den er opstået.

Hos SyRen har vi specialiseret os i at tage os af skimmelsvamp-bekæmpelse og skimmelsvamp-behandling. Vi har det rette udstyr, der gør os i stand til at bekæmpe skimmel på en yderst effektiv måde i alle byggematerialer og møbler.

Vores mange års erfaring inden for branchen gør også, at vi kan tilbyde et professionelt stykke arbejde, der sikrer at jeres bolig bliver helt fri for svamp hurtigt.

Statens Byggeforskningsinstituts tips om skimmelsvamp.

Hvordan vi udfører bekæmpelse af skimmelsvamp Sjælland

Hos SyRen er vi med på noderne, når det kommer til de nyeste og bedste metoder inden for skadeservice. Vi gør nemlig brug af en ny teknik inden for bekæmpelse af skimmelsvamp, der er en smart måde at fjerne lugt og svampesporer på.

Vi gør bl.a. brug af en ozongenerator, der har egenskaber, som gør den i stand til at fjerne en række forskellige lugtgener fra værelser. Det kunne fx være, du har en lejlighed eller et hotelværelse, hvor der hænger en røglugt, der er svær at komme af med. Her kan ozonrensning være løsningen på problemet.

Samme metode kan også anvendes som skimmelsvamp behandling. Har I måske en kælder, hvor der er kommet skimmelsvamp og fugt, kan I kontakte os, hvorefter vi vil komme og prøve at rense det væk. Vi bekæmper problemet ved hjælp af eksempelvis:

– Affugtere

– Ozongeneratorer

– Miljøvenlig rengøring

– Maskiner inden for tørdampning

Når I bruger SyRen, kan I altid være sikre på, at skadeservice og rengøring bliver udført af professionelle, der ved, hvad de laver. Vi er en af de billigere løsninger på markedet, men tøv ikke med at kontakte os, når I har brug for hjælp til rengøringen.

SyRen tager hensyn til miljøet

Hos SyRen har vi altid naturen og vores fælles klima i tankerne, når vi arbejder. Vi vil nemlig gerne være en bæredygtig virksomhed, og derfor sørger vi altid for at benytte rengøringsmidler, der let nedbrydes i naturen, så vi ikke efterlader skadelige stoffer.

Rodalon er i øvrigt ikke altid nødvendigt ved behandling af skimmélsvamp. Metoder inden for tørdampning samt brug af en vis størrelse affugter og evt. en ozongenerator kan som oftest række til at afrense og fjerne ‘kælderlugten’ fra en given overflade. Du kan læse mere om vores affugter leje her.

I er altid velkomne til at kontakte os for at høre mere om vores service. Vi kan kontaktes for et uforpligtende tilbud. Vi kører med døgnservice i hovedstadsområdet, også når det gælder skimmélsvamp bekæmpelse.

Leje af ozongenerator Sjælland
Undgå og udbedr skimmelsvamp med en ozongenerator

SYREN AF 2012 APS – KØRER PÅ HELE SJÆLLAND – RING 3617 1122 og få et godt tilbud på skimmelsvamp Sjælland

Vicevært og ejendomsservice
du kan stole på!

Kontakt os idag

Vi køre på hele Sjælland

For tilbud kan du/I kontakte os på:

Direktion: Adelgade 57, Kbh.K
Lager og drift: Valby

Tel: 36 17 11 12
Tel: 23 82 13 10
E-mail: info@syrent.dk

Skriv en besked til os